03 september 2010

Måndagkväll 30 Augusti

Gud vad skönt att alldeles strax få gå och lägga sig. Klockan är bara halv tio men jag är sopslut.

Efter att jag gjort mig i ordning i morse diskade jag och sen tog jag bussen ner på stan. Först gick jag till Claes och köpte ett nytt diskställ och en ny ram till dörrskylten som Inttu hade sönder. När jag traskade runt på stan frös jag om fötterna och tänkte att jag kunde ju använda mitt presentkort jag har på H&M och köpa sockor för. Men det visade sig efter ett bra tag att inte en enda affär säljer sockor. Jag kommer ju att frysa ihjäl i vinter. Så jag gav upp och gick och käkade istället.

Sen åkte jag till djuraffären och köpte kattmat åt Klumpen. 199 kr för 10 kg Iams. Dock var det inte det lättaste att släpa det på bussen.

Nu har tjockkatten mat som räcker alla hans nio liv

När jag kom hem så var jag helt slut så det fick bli kaffe och dator tills Rasmus kom hem från skolan runt halv fem. Får ta storhandlingen i morgon istället.

Medans jag väntade på Rasmus kom Inttu över med pengarna för ramen han hade sönder och mina lugnande han stal och sen fick han tillbaka sin mammas serveringsfat vi hade lånat. När han hade gått så raderade jag hans nummer från mobilen. Finns ingen anledning att ha det kvar.

Kvällen tillbringade jag och Rasmus framför tvn och kollade på wrestling. Och nu är det äntligen dags att gå och lägga sig. Fy fan vad skönt.

Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Pauline sa...

Indiska brukar ha sockor.. Ha en lugn och skön helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...