24 november 2010

I hate you so much right now

Jo då, det var det jag misstänkte som de tagit honom för. Hur faaaan kan man slänga bort sina barn på det sättet? Hela dagen har gått åt till samtal hit och dit för att få nån aning om i vilken ände jag ska börja för att se till att barnen bor hos mig på heltid. Så nu vet jag vad julklappspengarna från pappa kommer att gå till, det kommer att gå till rättegångskostnaderna. För så som det är nu så är det ingen trygg miljö för barnen att bo hos honom. Jag hoppas bara att han också förstår det och frivilligt avsäger sig vårdnaden för tillfället. För måste jag dra det till tingsrätten så kommer det att bli så mycket svårare så småningom för honom att få ha dem igen.

Ja herregud vilken cirkus det har blivit. Men mina barn kommer hädanefter att leva i en trygg miljö hela tiden, och inte bara varannan vecka. Dock så kvarstår ju frågan hur jag ska förklara för dem. Hur får man en sexåring och en fyraåring att förstå något sånt? Ska prata med fröknarna på sexårs idag när jag hämtar Maja och se om man kanske kan få hjälp av skolkuratorn. Hela deras värld kommer ju att vändas upp och ner nu så jag vill förklara för dem på ett så skonsamt sätt som möjligt så att det inte blir ännu värre.

Men har fått så otroligt mycket stöd sen det här hände. Jag är så tacksam för mina vänner och familj som ställer upp och finns där oavsett vad. Utan er hade jag aldrig klarat det här.

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

carolinhe med H sa...

Antar att det inte är någonting bra han gjort, fyfan för att han inte kan ta hand om sina barn.. finns moster även om jag kanske inte kan göra så mkt så är det bara höra av dig om du behöver hjälp nån dag :) <3

Linda sa...

:( Så ledsen för din och barnens skull. Men som du säger nu får dom vara trygga hela tiden.

Kan inte förstå hur folk som har barn inte kan sköta sig!! Blir så arg på sånt där.

Hoppas allt löser sig till det bästa för dina barn nu och givet för dig med Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...