02 november 2010

Rör på fläsket.

Idag fick jag mig en riktig promenad. Jag och Karro och hennes dotter skulle ta en promenad till ICA och apoteket. Det är ju snabbt fixat, trodde vi. Jo apoteket gick ju fort iofs. Vi hittade det vi skulle ha ganska fort.

Sen vidare till ICA där jag skulle köpa mig en kolsyrepatron och sen must att blanda i. Det kunde jag ju glömma, för på ICA Fröslunda så kan man inte köpa patroner utan att lämna en tom i pant, vilket jag inte har. Mustextrakt att blanda i hade de inte heller men jag köpte cola istället.

Sen fick vi vandra till macken, som iofs bara låg rakt över gatan. Där var de jättetrevliga och hjälpsamma och självklart sålde de patroner utan att man var tvungen att lämna en i pant. Däremot hade de ingen must de heller. Så då tog vi en promenad till Coop, men där sålde de inga extrakt alls. Så jag får helt enkelt ta mig en promenad ner på stan och till Åhlens på fredag efter psykologen, för där såg jag att de säljer must.

Sen promenerade vi hela vägen hem igen och Karro följde med upp på en kaffe och visade mig hur man skruvar i kolsyrepatronen, hur man blandar osv. För när det gäller såna saker har jag noll koll. Och nu har hon precis gått hem för att fixa lunch till sin dotter och jag sitter bara och väntar på att det ska bli dags att gå och hämta hem trollen. Och jag håller fortfarande tummarna för att jag ska få ett sms att jag kan hämta ut min box idag, för annars kör jag igång en film i morgon bitti för en sån morgon till klarar jag inte av.



Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Heidi sa...

Så du har varit på mus(t) jakt du ;) haha...

Vi har massor med must och massor med andra sorter på Coop till bubbelmaskinen. Konstigt att det inte fanns där :( Hoppas det finns på Åhlens då.

Ang. headern kanske det inte är något problem, beror lite på vad du har hittat på åt mig den här gången ;)

Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...