05 januari 2011

Först bryter man ihop sen kommer man igen

Ja igår var verkligen en pissdag, som framgår av inlägget under. Men efter våran lilla gråtfest här hemma så blev det bättre. Ungarna var goa och snälla och hjälpte varandra och jag fick en liten stund i lugn och ro.

När jag hade diskat upp efter maten ringde porttelefonen och det var pappa. Jag fattade inte att han stod här nere förens han frågade om jag kunde öppna eller nåt sånt. Så han kom upp en stund och trollen blev superglada över att se sin morfar.

När han hade gått var det dags att göra trollen klara för sängen. När jag stoppat om dem och pussat dem god natt så satte jag mig och kollade serier tills det var dags att lägga sig. Men så värst mycket sömn blev det ju inte. När jag efter många timmar var på väg att somna så kom Maja in och hade drömt mardröm så jag följde med henne in och stoppade om henne igen. Sen kom Leo in strax innan sex så jag fick följa med in och stoppa om honom.

Därför var jag otroligt tacksam när trollen kom in och sa att de ville ha frukost och jag tittade på klockan och hon var elva. Så idag känns allt mycket bättre.

Idag blir det samma som alltid, fixa och dona hemma. Jag måste bädda rent i sängen också eftersom att tjockkatten roade sig med att spy ner påslakanet på andra sängen. Sen ska vi ta oss en promenad till ICA för att fylla på frysen lite.

Vad ska ni göra idag?

Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Linda sa...

Ja så är det. Men det är helt ok att bryta ihop mellan varven. Vi är bara människor!

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...