16 januari 2011

Gör om, gör rätt

Idag efter att alla frukostbestyr var avklarade så gjorde jag i ordning mig och trollen och så begav vi oss till Lidl för att fylla på förråden lite och handla godis. Eftersom vi var iväg på kalas hela eftermiddagen igår så blev det inget lördagsgodis så vi skulle ta det idag istället. Och det var i stort sett det vi kom hem med, godis. Det är ju söndag så nästan allt var slut. Den enda frukten de hade var sånt vi redan hade hemma, så jag får ta det i morgon på väg hem från läkaren.

Vi blev inbjudna till grannen på kaffe och lek för barnen. Först tackade jag nej, eftersom jag hade massor som skulle göras idag. Men sen tänkte jag efter. På helgerna ska man ju vara ledig. Jag tar ju allt det stora på helgerna. Det kan jag ju ta lite pö om pö i veckorna istället så att vi kan vara lediga på helgerna och gå iväg och fika, umgås och leka. Så jag skickade ett sms om att vi hade ändrat oss och skulle komma över. Så efter att vi hade kommit hem och jag hade packat upp och diskat undan efter frukosten så gick vi dit.

Och det är alltid supertrevligt där. Ungarna leker och har kul med varandra och de är så himla trevliga. Varje gång jag har varit där så frågar jag mig själv varför jag inte går dit oftare. Så i fortsättningen ska jag ta hemmet i veckorna så att helgerna blir lediga till lek och bus och socialt liv. För ungarna behöver ju faktiskt få leka och ha kompisar utanför dagis och sexårs också. Där är ju leken mer organiserad, medans om man går hem till nån så kan ungarna leka fritt och härja hur mycket de vill.

När vi kom hem så mumsade ungarna lördags/söndagsgodis medans jag fixade lite hemma och bäddade rent i Majas säng. Sen var det en tur i duschen för Leo och den vanliga kvällsrutinen. Nu har jag precis stoppat om dem och pussat dem god natt och ska titta serier ett tag innan det är dags för sängen. Usch, i morgon ringer alarmet klockan sex igen. Helgen har varit alldeles för kort.

Tack Micke och Janna för trevligt sällskap i helgen.

Man blir trött efter två dagars konstant busande

Follow Liliths liv och leverne

3 kommentarer:

Heyli sa...

tack vad söt du är :) jaså vad roligt att de syns genom bloggen, för jag är verkligen sån som person :)

Boktokig Eva Boström sa...

Det är lätt att det blir så att man tar det stora på helgen, då man är trött under veckan.

Vad mysigt med Ronja Rövardotter!!!

JENNYHAMMARSTRÖM - MITT LIV SOM MAMMA sa...

- Vilken härlig blogg!
Allt bra med dig idag ? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...