24 januari 2011

Lilith goes modebloggerska

Idag hade jag nästan kunnat göra en mode blogg light. Jag har shoppat ny mobil och klippt mig. Fast det är väl där likheterna stannar. Jag gick inte till någon superdyr hårstylist eller köpte en iphone4g med gigantiskt minne. Jag köpte en Sony Ericsson Zylo för under tusenlappen. Den har internet och mail vilket är vad jag behöver. Så jag ser ingen anledning till att betala tusenlappar för en mobil som har en massa funktioner som jag inte använder.

Håret är jag också supernöjd med trots att jag gick till en helt vanlig frisör. När hon var färdig så låg det mer hår på golvet än vad som var kvar på huvudet. Och jag som hela tiden sagt att jag inte skulle klippa mig kort. En fördel är också att frisyren tog bort dubbelhakorna på något magiskt vis.

Och på kvällen, precis när jag hade duschat Maja och skulle borsta hennes hår så ringde det på dörren och pappa stod där. Han kom med överdelen till trollens förvaringsmöbel, underdelen kom han ju med för någon vecka sen. Så i morgon mellan springet i tvättstugan så ska jag plocka i ordning där. Det kommer att bli så bra när det är klart. Plus att jag har plats att plocka in Leos leksakskök i deras rum så att jag får plats med torkställningen i köket när vi får tvättmaskinen.

Så allt som allt så har det här varit en kanondag. Ny mobil, ny frisyr och ny möbel till ungarna. Jag har absolut inget att klaga över. Nu ska jag ta min kvällsdos medicin så att jag fortsätter att vara som folk och får sova, och sen ska jag krypa ihop under filten och titta på serier. Hoppas att ni har haft en lika härlig dag ni också.








Follow Liliths liv och leverne

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Skitsnyggt vart det :)

Monica Andersson sa...

Vilken frisyr! Mycket snyggt! Men var det inte nervigt innan håret föll?
Kram

Ninde sa...

Jättesnyggt! Du liknar en fransk tjej jag känner med samma frisyr/hårfärg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...