16 januari 2011

Så gott som ny

Nu när min sömn är som den ska så känner jag mig som en ny människa, jag funkar helt enkelt inte om jag inte får sova ordentligt.

Idag blev jag väckt i lite mer vettig tid, strax innan tio kom Leo in och tyckte att jag skulle gå upp. När jag kom in i köket för att sätta på morgonkaffet så var halva köket fullt av rosa prickar. Maja hade lekt med sitt pysselset hon fick av mormor i julklapp, och hade tagit för mycket rosa färg till sin stämpeldyna. Så när hon skulle gå ut i köket och skölja av den så hade det droppat. Så nu fick jag en sak till att göra idag.

Idag blir det full fart hemma, ska fixa allt både för idag och i morgon. I morgon ska jag vara hemifrån i stort sett hela tiden trollen är på dagis och sexårs. Först har jag psykologen som jag ska till direkt efter att jag lämnat Leo på dagis. Efter det ska jag till läkaren och sen är det dags att hämta trollen.

Vi ska även hinna med en tur till Lidl idag. Eftersom vi var iväg och firade grannen igår så blev det inget lördagsgodis, så det ska vi handla idag. Sen ska jag fylla på kylen lite. Ser inte alls fram emot att gå ut idag eftersom det regnar ute så det kommer att vara lagom kul att halka runt i all slask som är.

Vad ska ni göra idag?

Pysselmarodören

Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Syster Yster sa...

På den där bilden så ser jag drag av Madde på Maja måste jag säga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...