21 januari 2011

Stresstrött

Idag gick min dagsplanering inte som jag tänkt mig. På väg till Lidl så stannade jag till hos grannarna för att visa dem hur tobaksmalaren fungerade så lovade Micke i utbyte att han skulle köra mig till Lidl. Men jag blev kvar där lite för länge så jag var inte hemma förens den tid jag brukar vara klar med allt.

Och alla som känner mig vet att jag fungerar inte utan min dagsrutin, rubbas den så blir jag kaos. Så jag gjorde det mest nödvändiga som att diska efter frukosten, rensa kattlådan och så och sen åt jag och gick och la mig. Stressen gör mig supertrött. Så jag sov tills det var dags att gå och hämta trollen men är precis lika trött ändå.

Och nu sitter jag här och försöker samla kraft till att fixa middag. Efter vi har ätit så kommer Janna hit för att färga mitt hår och umgås lite och komma hemifrån. Men först måste jag ju som sagt börja med maten. Vi ska äta pastapytt så det är en massa delande och skivande vilket jag inte har nån större lust med idag. Men det är bara att bita ihop och sätta igång. Hoppas att ni får en fin fredag.

Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Boktokig Eva Boström sa...

Det är jobbigt när det inte blir som man tänkt sig! Stress är verkligen uttröttande!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...