10 januari 2011

Sista dagen

Tänk så mycket som hinner hända innan man ens kommit ur pyjamasen.

När jag gick upp så lät det som om det forsade vatten i köket så jag gick ut och tittade och väntade på att få se en stor sjö på golvet. Det visade sig att det var elementen som lät och när jag kände efter så var de iskalla. Så fram med telefonen och ringa gårdskarlen. Då är det nån idiot som har kört in en skruvmejsel i elementet i tvättstugan i morse, så de har precis fått i ordning på allt så förhoppningsvis kommer värmen tillbaka snart.

Sen ringer mobilen och det är min boeendestödjare. Jag trodde att han skulle säga att min tvättmaskin är på väg men sån tur har vi inte. Han undrade vart min hyra tagit vägen för den stod som inte betald. Och jag betalar alltid den det första jag gör när jag får mina pengar. Men jag kom ju ihåg hur det gick förra gången den skulle betalas så jag loggade in på internetbanken och funderade på vilket företag jag måste jaga rätt på den här gången för att få tillbaka pengarna.

Men jag hade faktiskt betalat in dem till rätt ställe och det redan den 22 december. Så min boendestödjare loggade in igen och tittade efter och då stod den inte som obetald längre.

Nu sitter Leo och mumsar müsli, Maja sitter insvept i filten i soffan och jag ska dricka upp sista kaffet och sätta igång. Och eftersom jag var på pissdåligt humör igår, så är jag självklart på bra humör idag. Hur jobbigt det här lovet än har varit och det ska bli skönt i morgon när allt återgår till det vardagliga så ser jag inte fram emot att alarmet ringer redan klockan sex i morgon.

Är lite mer nöjd med livet idag

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Sofia sa...

SV; Tack så mycket =)
Nej, det där med att ärva är inte så dumt! Stiligt med rosa pyjamas! Då min son är äldre får han inte på sig syrrans kläder, däremot lånar han gärna hennes hårband och rosetter och bedömer sig själv som ”tuff” i spegeln ;)
Hoppas då får en fortsatt bra dag!

Linda sa...

Jag har sett fram emot normal vardag igen jag!
Skönt att det inte var nåt strul med hyran. Förr måndaden hade jag skrivit i fel siffror. SÅ jag lyckades betala 400 för lite. Blev lite lätt förvånad när jag fick en påminnelse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...