04 april 2011

Ny vecka nya plågor

Jag vaknade med världens tjockaste hals och när jag sväljer så känns det som om hela halsen är full med rakblad.

Det förstör i stort sett hela planeringen för idag. Jag skulle åkt och köpt mer kattmat åt tjockkatten och sen ner på stan och köpt födelsedagspresenter åt Maja och Frida som fyller tre år idag. Det känns inte som om det blir så.

Leo är den av trollen som brukar vakna först. När jag går in för att väcka Maja så brukar han ligga och morgonmysa i sängen, men inte idag. Han sov stenhårt. Både trollen var superslut efter att ha varit hos mormor. Så Leo vaknade sist av alla idag istället för först.

När de kom hem igår blev de jätteglada över rummet, speciellt Maja som fått en egen lite avskild hörna. Jag ska försöka att lägga upp bilderna idag.

Nej, nu ska jag fortsätta att dricka kaffe och läsa bloggar innan jag ger Leo frukost och gör i ordning Maja för sexårs. Tyvärr får hon gå dit utan frukt idag för klantiga jag glömde bort att köpa hem frukt i lördags. Bra mamma man är.

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Therese - Lotusmamma sa...

Hej!! Tack för din kommentar på min blogg! Vad glad jag blev - för det är ju precis så det ska vara! Alltså att man känner så med sin mamma - underbart!

BTW väldigt intressant att du delar med dig av din diagnos tycker jag. Jag tycker själv att jag har skämts i så många år - nu är det slut med det! TACK för att du delar med dig!! Och DU - du är ingen dålig mamma för att du glömde frukten i lördags - bara en tankspridd mamma och det får man faktiskt vara... ;-)

Louise - Kvinnlig målare och mamma till Hampus sa...

Ja, alla säger ju att det går snabbt och att det händer mycket i deras lilla/stora värld. men inte trodde jag det skulle gå så snabbt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...