01 april 2011

Snart är det helg

Idag var jag klar med allt redan halv elva här hemma, och då hade jag hunnit med att tvätta sängkläder också. Däremot blev det inte så mycket annat gjort, bara det nödvändiga som att diska, rensa lådan och sådana saker.

Så jag fixade lunch och sen kröp jag ner i sängen. Mitt behov av vila är otroligt stort för tillfället och jag har lärt mig att lyssna på kroppen. Lade mig tillrätta med en bok och somnade rätt fort för att vakna strax innan klockan ett. Sov ungefär två timmar som vanligt.

Nu sitter jag här med en kaffe och surfar runt bland bloggar för att se om jag kan hitta något intressant. Om en timma ska jag hämta trollen och sen ska vi gå till ICA och handla fredagsmys. Sen när vi kommer hem så ska de städa klart rummet eftersom att det inte blev gjort igår. Jag hoppas bara att det går bättre idag.

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Ingela la la sa...

Hej och tack för titten!
Bra att du vilar och lyssnar på kroppen, sånt lär man sig ju med åren ;)

Jag hade nog oxå bloggat lite lite mer privat, och med det menar jag att jag skulle ha skrivit precis vad jag tyckt om det mesta om det inte hade varit så att hela släkten och mina arbetskamrater hade läst. Så jag censurerar lite :)

Hoppas att ni får en mysig fredag!

Jennifer - 17år & ensamstående mamma sa...

sv: ja, absolut! :}

fin blogg btw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...