31 juli 2011

Ibland lär jag mig av mina misstag, men inte idag

Idag skulle jag ju som sagt ha en städ -och fixadag. Vilket jag hade.

Allt det jag inte gjort under veckan, på grund av måendet, tog jag idag. Och så passade jag på att baka dubbel sats med småfrallor. 50 st blev det som nu ligger i frysen.

Nån gång under dagen borde jag ha stannat upp och tänkt efter. Det finns ju en anledning till att jag kommit efter med saker under veckan. Det har varit mycket och jag har inte mått helt toppen. Då kanske jag inte borde ta precis allt första dagen jag känner mig hyfsad.

Och nej, det skulle jag inte ha gjort. För när jag hade tagit sista plåten med småfrallor ur ugnen och skulle börja med maten så var det som att sticka hål på en ballong. Vi skulle äta något så enkelt som Indianragu, men orken fanns inte ens till det. Och så måste jag ju fixa sallad till. Här äter vi alltid grönsaker till maten.

Kroppen värker, ögonen känns tunga och jag vill bara gå och lägga mig. Finns inte en chans att jag skulle orka stå och laga mat. Så det fick bli hemkörning av pizza. En sista gång, eftersom att jag efter idag förhoppningsvis lärt mig av mina misstag, och att lyssna på kroppen.

Totalt slutkörd. Men hemmet är som det ska


Follow Liliths liv och leverne

3 kommentarer:

Madde sa...

Kan inte sluta läsa din blogg!! Ville egentligen bara säga det...

Jessica sa...

Jag är typ likadan... Pedant ut i fingerspetsarna, vill ha ordning och reda och tror att jag kan göra allt på en gång så fort jag har lite energi i kroppen. Lurar mig själv varje gång.

Jessica sa...

Sv: Sådär tänker jag varje gång när jag är klar, helt slut och bara väntar på attklockan ska bli tillräckligt mycket för att sova. Kanske har det mycket att göra med våra psykiska besvär, att när vi har en bra dag så kanske vi inte vill tänka på att vi faktiskt inte orkar med allt i samma tempo som andra som är "friska"? Man blir liksom så uppslukad av att man har energi, om du förstår hur jag menar?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...