23 augusti 2011

Så blev jag anmäld till soc också

Idag efter mötet på familjerätten pratade jag med min handläggare på familjeenheten, hon ville veta lite vad vi kommit fram till och vad som blev sagt. Så i slutet av samtalet berättade hon att det hade kommit in tre anmälningar, i tre olika namn, men skrivna av samma person. Hon berättade när och vad som stod i anmälningarna och utifrån det så var det ju inte så svårt att lista ut vem som skrivit dem. Hon sa också att det inte kommer att bli någon utredning, att hon tycker att vi har en bra kontakt och att jag kan prata med henne om jag inte mår bra och vad jag behöver för hjälp och stöd. Skulle de komma in fler anmälningar i samma stil så skulle inte de heller leda till utredning då de vet vem personen är som skickat dem.

Så du, min s.k "bästa vän" på gården bredvid min som håller på att anmäla mig. Både soc och jag vet att det är du. Dina anmälningar leder ingenstans, soc utreder dem inte öht. Det enda du gör är att göra bort dig själv. Vad är det du är ute efter? Vill du skada mina barn med allt som det innebär med en utredning? Du borde ju veta hur såna går till menar jag, du samlade ju anmälningar på hög när du söp som mest.

Ta tag i ditt liv istället för att vara bitter på mitt. Jag kämpar på och mår bättre dag för dag, medan du går åt andra hållet istället och mår sämre och sämre. Ta tag i dig själv, visa att du är bättre än så och sluta framstå som en avundsjuk, patetisk, bitter människa.

Kan inte sluta le 


Follow Liliths liv och leverne

6 kommentarer:

Pixxie sa...

Hahaha ja, jag blev lite paff iaf när jag såg en snygg kille på balkongen ;) Fy vad jobbigt med en sån granne som håller på sådär, men stå på dig =)

Sjubarnsmamma sa...

Det är jobbigt med sådana människor som inte kan låta andra vara. Stå på dig!

Kram från en sjubarnsmamma

Linda aka Javamorsan sa...

En del människor skäms inte över något. Att någon beter sig så där visar tydligt hur denna människa är funtad.
Hade jag vart du hade jag gått till denna människa och tagit mig ett allvarligt snack!

Jessica sa...

så den personen är till o med en som stått dig nära? skäms på henne/honom! Du är en bra mamma, det märks på en gång och lyckligtvis ser soc det med. Sitter här och blir frustrerad även fast jag inte har med det att göra. En del människor alltså...

Celine - En Aspergare i mängden sa...

Jobbigt med folk som skall anmäla till soc i tid och otid. Många ggr dessutom utan grund.

linns beautybox sa...

usch usch usch, vissa människor förstör så mycket. men bra att du ändå har "övertaget". kämpa på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...