16 november 2010

Är dagen slut snart?

Jag förstår det bara inte. Varje morgon så lämnar jag två mysiga, härliga troll på sexårs och dagis. Sen när jag hämtar dem på eftermiddagen så är det små griniga, sura monster jag får hem. Vem är det som byter ut mina änglar mot små djävlar under dagen?

Änglar eller djävlar, man kan inte så noga veta

Idag var jag i skolan också för matte. Det var bara lästal. Jag älskar matte, och vågar påstå att jag är bra på siffror. Visa mig en uppställning som är tre rader lång och jag löser den utan problem. Däremot så har jag problem med lästal, och har alltid haft. Och idag var det bara lästal. Jag fick mindre gjort på en timma än vad jag får med vanliga tal på tio minuter.

Efter jag var klar så gick jag den korta promenaden därifrån ner på stan för att lämna tillbaka lite saker och köpa lite nya andra saker. Det blev lite smått och gått som ett storpack sugrör, värmeljus (ja jag har ca 150 st redan men man kan aldrig få för många), två soda stream-flaskor, två löpare till köksbänkarna och sen passade jag på att käka lunch där nere också.

Och hela dagen har jag blivit bortskämd med söta sms och har lett varje gång. På bussen skrattade jag till och med högt. Men tyvärr får jag klara mig utan dem ikväll istället. Men snart är det fredag!

Nu har jag duschat Maja och borstat deras tänder och precis stoppat dem i säng. Har kört igång serier, och tänker krypa i säng tidigt ikväll.

Hur har eran dag varit?

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Linda sa...

Ja det där känner jag igen. Jobbigt även för dom små ibland :)

Lovisa sa...

SV: Hihi :) Ja, jag får hitta på något att skriva.. men är så himlans noga innan jag lägger ut ett inlägg. Kvalitet framför kvantitet ^^

Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...