12 november 2010

Dåligt Tradera

Jag skrev ju förut om hur jag råkade sätta in hyrespengarna till Tradera. Idag hade jag fortfarande inte hört något av deras ekonomiavdelning och inte fått in pengarna på kontot. Så ser jag på deras sida att jag har drygt 5000kr till godo. Det stämmer ju inte eftersom att jag betalade in 6344kr. Så jag ringer igen och får prata med någon som säger att alla på supporten är upptagna, men han kunde ta mitt nummer och namn så skulle någon ringa upp mig. Jag ger honom mitt namn och nummer, men ingen ringer. Och jag är ju självklart panikslagen för att jag bara ska få tillbaka de där dryga 5000kr för att lägga mellanskillnaden själv har jag inte råd med.

Så jag ringer igen, men då har deras kundtjänst stängt och öppnar inte igen förens måndag morgon. Så på måndag är det jag som ringer och ser till att få bli kopplad till ekonomiavdelningen för att ta reda på vart resterande av mina pengar har tagit vägen och se till att få tillbaka varenda krona. Sen får jag väl försöka hitta något annat ställe som fungerar ungefär på samma sätt att lägga ut kläder på i fortsättningen, för Tradera har inte skött det här på ett kundvänligt sätt.

Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Heidi sa...

Verkligen dåligt. Du borde ju få tillbaka varenda krona för faktiskt kan ju vem som helst göra fel ibland. Hoppas du får tag på dem och att ni kan lösa problemet!

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...