25 november 2010

full fräs med Lilith

Fördelen med att det är snö ute är att man inte behöver byta om från pyjamas när man ska iväg och lämna trollen. Det är bara att hoppa i termobyxorna.

Idag blir det full fart hemma. Fixa och dona hemma och ringa lite samtal. Min dag upptas helt av samtal nu, snart kommer väl telefonen att växa fast vid örat. Sen blir det iväg till skolan och fortsätta med dessa förbannade lästal. Varför måste man ha sånt för? Räcker det inte med vanliga uträkningar.

Efter skolan blir det en sväng till försäkringskassan för att hämta en massa blanketter. Det ska fyllas i om barnbidrag, underhåll och bostadsbidrag. Måste även hitta en löskrage åt Leo han kan ha under overallen och lite annat behövs också köpas.

Sen hem och fixa och dona lite till och sen iväg och hämta trollen. Sen kommer Kim för att skriva på papper och träffa trollen.

Efter det blir det i vanlig ordning mat, diska, duscha troll och göra dem redo för sängen. Sen har jag kväll en ytterst kort stund innan jag går och lägger mig. För tillfället är varje minut av min dag inplanerad.

Påpälsad från topp till tå

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, lika kul varje vinter! Första raden, om att man inte behöver byta från pyjamas, är tradition för dig att skriva på din blogg^^

freja sa...

åh, jag måste verkligen införskaffa en mössa jag med!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...