28 januari 2011

Fredag och full fart

Idag kom jag upp i tid för en gångs skull. Jag snoozade inte ens min vanliga halvtimma. Men det beror på att Leo kom in och berättade att han hade kissat i sängen. Det var nästan så att jag blev lite besviken när jag upptäckte att det var bara pyjamasen och inte täcket eller lakanet. Annars hade jag haft en alldeles utmärkt ursäkt att köra en maskin till idag.

Idag blir det full fart. Efter att jag lämnat Leo ska jag till ICA på väg hem. Jag ska göra det som ska göras hemma. Sen ska jag till apoteket, därifrån vidare till öppenvården för att först få veta vad ADHD-utredningen visade. Efter det är det raka vägen till psykologen en trappa ner. När jag är klar där ska jag ta vägen förbi Lidl hem och fylla på förråden. Plocka upp tvättställningen. Packa upp det jag handlade på Lidl och sen hämta Maja och Leo. Jag är väldigt glad att det står pizza på matsedeln idag. Måste vara ödet som gjorde att jag planerade in det idag.

Vad ska ni göra idag?

Ser redan nu fram emot fredagsmyset för trollen, för då får jag lite lugn

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Monica Andersson sa...

Oj det är fart på dej idag. Ja det var ju synd att du inte fick tvätta Leos sängkläder idag, men du har visst annat du ska tvätta sa du i ett tidigare inlägg. ;-) Jag ska vara dagmatte idag igen. Han är så mysig Neo. Får se vad vi hittar på. Och du Lilith, stressa inte. Ta det som det kommer. ;-) Ha det bäst! Kram

Linda aka Tokmorsan sa...

Skall göra massa saker idag men inte handla. Hoppas du överlever :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...