29 januari 2011

Hemkörning och att lura sig till en sovmorgon

Precis när vi hade kommit hem i eftermiddags kändes det som att det skulle bli en riktigt dålig eftermiddag och kväll för att jag var så slut, men jag hade fel och det är jag glad över.

Vi beställde pizza och tittade på nickelodeon. Efter pizzan fick de fredagsmys och lekte att de var på bio medans jag satt och slappade framför datorn och läste bloggar.

När Nickelodeon var slut klockan sju ville de frivilligt göra sig i ordning för sängen. Och på fredagar får de göra allt själva så jag fortsatte att slappa.

När de kommit i säng så tittade jag på Vampires suck och om man som jag hatar Twilight så är det en underbar film. Efter den blev det serier.

Sen kom jag på hur jag ska göra för att få sovmorgon i morgon. På helgerna har Leo börjat att väcka mig när de vaknar vid klockan sju för att jag ska starta tvn så att han inte missar Winx halv tio. Jag brukar gå och lägga mig igen men ligger bara i nån slags dvala. Så nu när jag skulle gå och lägga mig så startade jag tvn så kommer de inte att väcka mig förens de vill ha frukost. Jag är inte bara snygg jag är snart också hehe. Sov så gott.

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

1 kommentar:

Monica Andersson sa...

Ja man får inte va dum inte. Smart gjort. Det är skönt med sovmorgon. Men det fick inte jag idag. :-(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...