30 januari 2011

Jag är en missbrukare

Hej jag heter Lilith och jag är en tvättmaskinsmissbrukare. Efter att jag hade tvättat en maskin ljus tvätt så körde jag en maskin med bara en kofta i. Den ska köras på ylleprogrammet och har inget att tvätta den med. Och efter att den maskinen var klar tvättade jag två gardinlängder som ska upp i vardagsrummet. Men det är så skönt att äntligen kunna tvätta sånt som blivit liggande för att det inte är prioriterat.

Och ikväll fick grannarna för sig att ha fest. En riktig fest med så hög musik att mitt golv vibrerade och jag hörde exakt vilka låtar de spelade. Självklart blev volymen högre och högre och när det började bli läggdags för trollen fick jag nog och ringde störningsjouren. Men se de rycker inte ut innan klockan tio på kvällen. Som tur är tänker inte kommunfastigheter på samma sätt utan enligt dem ska man alltid ta hänsyn till grannarna oavsett vad klockan är. Så på måndag ska jag ringa och klaga. Då blir det deras tredje varning så jag skulle tippa på att de inte kommer att bo kvar så länge till. Och som om det inte ta nog med att deras musik var så hög att mitt golv vibrerade så gjorde det ju inte saken bättre att de har en usel musiksmak.

Nu när jag gjorde mig i ordning för sängen så passade jag på att starta tvn så att nickelodeon är på när de vaknar och jag får sovmorgon, jag har satt alarmet på nio.

Först hade jag dåligt samvete för att jag gör så två dagar i rad men sen kom jag fram till att jag förtjänar faktiskt sovmorgon. Jag har haft dem på heltid sen i november. Fem dagar i veckan går jag upp klockan sex för att göra dem i ordning för dagis och sexårs. Jag har haft dem här varje natt sen polisen ringde mig den 23e November förra året och hade deras pappa på stationen. Så ja, jag är värd sovmorgon. Jag är mamma dygnet runt och tar hand om dem, ger dem kärlek, trygghet och allt annat de behöver. De förtjänar en mamma som är pigg och orkar med och har tålamod. Så jag ger mig själv sovmorgon utan dåligt samvete. Nattinatt.

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

1 kommentar:

Nico the Strange sa...

Goddag fröken tvättmaskinsmissbrukare(oj vilket långt ord det blev) Du skriver väldigt fint, både djupt och vackert. Du är väldigt stark som håller ihop trotts din sjukdom. Du är värd sovmorgon! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...