02 februari 2011

Anmälningar, malning och talböcker

Hipp hurra jag slipper vara på dagis i morgon. Jag ska lämna Leo strax innan nio och sen ska han vara där till efter mellis. Så jag och grannen Micke ska åka till ÖoB så att jag får handla diskmedel, tvättmedel och lite annat smått och gott.

När vi kom hem ringde jag till polisen och gjorde en anmälan på dagisfröken S. Polisen sa att hon aldrig hört talas om någon som haft märken så länge efter att ha blivit fasthållen. Sen vek jag undan lite tvätt och sen fick jag gå och lägga mig en stund. Jag klarar inte av att ändra min vardagsplanering så mycket. Men i morgon återgår ju som sagt allt till det normala.

Jag låg och halvslumrade under filten och konstaterade något lite lustigt. När jag vilar middag och somnar så dregglar jag, men inte när jag sover för natten. Så jag antar att jag inte ska vila middag tillsammans med en dejt hehe. Vaknade till när Maja kom hem från sexårs och gick upp och satte på kaffe.

Maja blir nog sjuk vilken dag som helst. Hon är hes och blek i ansiktet men röd om kinderna. Så hela dagarna går jag bara och väntar på att sexårs ska ringa och säga att hon är sjuk. Det skulle inte förvåna mig om de ringer i morgon just när vi är iväg och handlar.

Det är också en fördel med att ha bytt dagis. Eftersom det ligger rakt över gatan så kan jag gå och lämna Leo utan att Maja behöver följa med om hon är dålig. Det går fortare att gå och lämna honom än vad det tog för mig att gå ner i tvättstugan och köra igång en ny tvätt. Nackdelen är att jag inte hinner lyssna på talbok på väg hem som jag gjorde förut. Jag hinner komma till porten snabbare än vad jag hinner bläddra fram till mp3-spelaren i mobilen och starta den.

Nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och sen är det dags att mala lite tobak för jag har absolut ingenting kvar att rulla av i morgon bitti, och vill helst slippa att ställa mig och mala tidigt på morgonen.

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Jessica sa...

Svar: OM det gjorde ont? Haha, jag låg där och svor och sa att aldrig igen, aldrig aldrig aldrig! På vissa ställen känndes det knappt medan jag trodde jag skulle kräkas av smärta på vissa :P

Linda aka Tokmorsan sa...

Bra att du gör en anmälan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...