30 maj 2011

Möten och shopping

Ja det är vad min dag har bestått av.

Först var det möte på sexårs med familjeenheten och Majas fröknar. Där var allt bara bra och det fanns inget att anmärka på. Det enda hon avvek på var att hon är känslomässigt skör, som de uttryckte det. Men det är så hon är, precis som jag. Däremot så pratar hon alltid med nån fröken om hon inte mår bra, vilket de tyckte var ett bra tecken.

På dagis, som var precis efteråt, gick det inte lika bra. Leo leker väldigt sällan med andra barn, utan leker bredvid, precis som mindre barn gör. Det är dock inget som oroar varken mig eller dagis, eftersom det är så han är. Han trivs bättre ensam. Däremot är det ju inte bra att han inte lär sig det sociala spelet och de sociala koderna.

Det dagis däremot var väldigt oroliga över är att Leo är väldigt fysiskt påträngande. Han nöjer sig inte med en kram eller att sitta i knät en kort stund utan sitter som ett frimärke hela tiden om han får, utan att ha nån koll på personliga gränser. Ja, jag vet att han gör så för han är så hemma också. Men det kom efter att deras pappa åkte dit och de började att vara här heltid. Det är nog helt enkelt för att han är orolig att de andra vuxna runt omkring honom som han tycker om också ska försvinna. För han är bara så med vuxna, inte med andra barn. Men det kändes inte kul att sitta där och höra att dagis finner det oroväckande och anser att han eventuellt behöver hjälp p.g.a det.

När mötena var över så åkte jag ner på stan. Hade lite tid över tills det var dags att klippa sig så jag gick runt i affärer och hittade lite smått och gott som fick följa med hem. Det enda jag inte fick med mig var mitt diskställ som jag sett ut. Jag tänkte köpa det förut, men så gjorde jag inte det. Och nu är det totalt slut och kommer inte in igen förens troligtvis till hösten. Sen fick även en ny badkarsmatta och ett nytt duschdrapperi följa med hem. Men det kommer inte in i badrummet förens jag har städat det i slutet på veckan.

1. Temugg till Leo 2.Temugg till Maja 3. Kruka i plast till köksredskap
4. Termos till sommaren när man sitter ute en hel dag 5. Rosa kaffeburk

Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Mammabea sa...

De borde ju veta hur de ska hanskas med Leo? Se positivt på det, dom upptäckte det relativt tidigt, och kan nu bara arbeta för att han ska bli bättre och tryggare!

Har läst igenom mycket av de jag missat i din blogg. Går Leo på det där lilla dagiset? (kände igen hallen på nån bild) Mio gick där förut. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...