11 juni 2010

Veckomatsedel

I våran familj så börjar veckorna alltid på fredagar och inte måndagar av den enkla anledningen att jag har trollen fredag till fredag. Så här kommer våran veckomatsedel.

Fredag: Köttfärssås
Lördag: Lunch pannkakor. Middag Lasagne.
Söndag: Lunch Köttfärssoppa Middag världens bästa moster kommer och lagar mat. Fika blåbärspaj
Måndag: Mexgryta
Tisdag: Laxgryta
Onsdag: Korv och makaroner
Torsdag: Pastapytt

Och så efterlyser jag era recept också. Det är alltid kul med förnyelse på matsedeln. Antingen lämna en kommentar med länk om ni har recept på bloggen. Eller maila mig era recept

2 kommentarer:

Heidi sa...

Hmm oj vad svårt. Jag kan skriva vad vi skall äta idag: knaperstekt bacon och pasta och någon typ av ostsås tycker jag det luktar som (Patrik lagar mat, hehe).

Hmm, annars äter vi typ tacos (oftast på en helg då!!), ugnsfalukorv och kokt potatis, ris och korvstroganoff, våfflor kan hända det med ibland, hmm... vad äter vi mer.. minns inte just nu men jag återkommer :) men oftast bara "vanlig" mat :)

Heidi sa...

Justja, såhär i färskpotatistider vill jag tipsa om en sak som är supergott istället för att bara koka den rakt upp och ner!

Man lägger dem i en ugnsfastform och har på lite grovsalt och olja (och andra kryddor om man vill, tror Patrik brukar ha på rosmarin om jag inte minns fel!) och sen kör man det i ugnen i... hmm... vet inte hur många min men tills det är klart :-) Och till kan man ju ha nästan vad som helst men typ kött funkar ju bäst :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...