29 maj 2011

Då testar vi en annan

Jag hittade en annan app för blogger som jag testar. Jag använde ju bloggers egna app, men det fanns tydligen fler appar gjorda av andra, så vi får se hur det funkar. I värsta fall får jag mail in inlägg som jag gjorde ifrån gamla mobilen, för blogga ifrån mobilen är ett måste. Och så måste det funka att lägga in bilder också. Vilket det iofs verkar göra. Men de hamnar överst i inlägget och jag vill ha dem längst ner. Jaja, man kan inte få allt.
Published with Blogger-droid v1.6.9

4 kommentarer:

Monica Andersson sa...

Jag har oxå en Sony Ericson telefon. C 902. Så den är inte så avancerad.

Monica Andersson sa...

Sv. Ja det är jätteroligt att göra om hemma. Det gjorde jag i början av året. Men just för tillfället har jag ingen energi. Är så trött.
Var får du din energi ifrån? Jag läste inlägget där du bakar, städar, tvättar mm. Jag blev trött bara jag läste det. Måste vara härligt att vara så uppåt. :)

Monica Andersson sa...

Ja, om mobilen går sönder så klart man vill ha en lite med mer finesser. Men än så länge funkar min mobil bra. Peppar, peppar.....

Monica Andersson sa...

Okej! :) Men du var väldigt duktig. Hade jag gjort allt det där, hade jag inte varit människa efteråt. I flera dagar... Men jag har ju blivit gammal... Och utsliten. :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...